Broken Dialect – Oppression feat. Cyclonious

Posted: August 13, 2011 by lemuru13 in Stiri din hip hop, Videoclipuri hip hop
Etichete:, , , , , ,

Broken Dialect reprezintă un grup de rapperi britanici din Wolverhampton. Sunt un grup nou apărut, primul lor album a fost scos în ianuarie 2011 şi poate fi downloadat de aici! Din câte vă veţi da seama, dacă urmăriţi clipurile postate mai jos, sunt genul acela de rapperi „africano-arabi” ce se pare că prind din ce în ce mai mult în U.K. şi nu numai. Clipul piesei Oppression este filmat în colaborare cu Cyclonious aka The Natural Disaster, rapper din estul Londrei, şi este produs de GlobalFaction.

 

Broken Dialect promit să scoată un nou album la începutul lunii septembrie, deci fi-ţi cu ochii pe noi pentru a afla când se petrece acest lucru! Şi ca fapt divers, în urma recentelor violenţe din Anglia cei de la Broken Dialect au simţit nevoia să posteze faptul că nu încurajează protestele violente dar nici măsurile extreme ale poliţiei şi ne şi propun o piesă în care descriu mai bine situaţia pe pagina lor de youtube. Watch it!

sursa: facebook

Urmariţi-ne pentru mai multe ştiri hip-hop.

Comentarii
  1. […] britanici din Wolverhamton, Broken Dialect, au scos pe 1 septembrie în formă digitală, aşa cum v-am anunţat, noul lor album numit High […]

Parerea ta:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s